PRIPREMITE SE NA TIMSKI TRENING KOJI MIJENJA ŽIVOTE?

BESPLATNIH 7 DANA TRENIRANJA

Join our
mailing list
today.

Sign-up today to get exclusive access to
special offers, product drops, new workouts
and upcoming events.

THANK YOU Find your closest F45 studio to secure your exclusive local offer!

loading icon
Please wait...

ZAŠTO F45 DAJE REZULTATE?

PORIJEKLOM IZ AUSTRALIJE, F45 TRAINING SPAJA 3 STILA FITNESA U JEDAN 45-MINUTNI FUNKCIONALNI TRENING.

REZERVIRAJ TERMIN

INOVACIJA. MOTIVACIJA. REZULTAT.

F45 Training vježbe su dizajnirane da ujedine sve mišićne skupine tijela koje te čine ljepšim, boljim i pokretnijim u svim aspektima tvog života.

VOĐE FUNKCIONALNOG TRENINGA I SPORTSKE ZNANOSTI

Odjel unutar F45 koji je zaslužan za dizajniranje vrhunskih vježbi sastoji se od vodećih svjetskih profesionalaca i sportskih znanstvenika iz svih dijelova svijeta koji su posvećeni istraživanju i razvoju F45 Training vježbi. Pod vodstvom naših co-CEOs ljudi, ovaj odjel neumorno istražuje trenutne i buduće koncepte vježbi te usavršava postojeće režime vježbanja.

UPOZNAJ TIM
f45-athletics

Sve naše vježbe su razvijene kroz ‘Stage and Gate’ proces. Kada definiramo novu vježbu, testiramo je u jednom studiju. Pregledamo i dokumentiramo rezultate. Ispravljamo. Nakon toga te vježbe uključujemo u sljedeća tri studija. Promatrajući finalne rezultate, donosimo odluku te objavljujemo nove vježbe na cijelu F45 Training mrežu. Te vježbe su objavljene tek nakon što su se obavila navedena testiranja i dok vježbe nisu usavršene od strane našeg tima u ‘F45 Athletics’ i u ‘Peak Performance Departmentu’.

Rezultat našeg istraživanja, testiranja i definiranja, čini svaki F45 trening ispoliranim do savršenosti. Naša mukotrpna fitness istraživanja donjela su preporođujuću i zahtjevnu fitness bazu koja kontinuirano našim članovima, neovisno o razini fitnessa, donosi nove prepreke.

FUNKCIONALNI TRENING

Funkcionalni trening je sastavljen od vrsti vježbi koje imitiraju svakodnevne pokrete. Takve vježbe obično uključuju cijelo tijelo i više skupina mišića. Ovakav stil fitnesa gradi čvrste funkcionalne mišiće. Dizanje, čučanj, skakanje, uvijanje, povlačenje, guranje, probijanje, udaranje, veslanje, bicikl – svi ti pokreti se mogu klasificirati kao funkcionalni te ih se može pronaći na našim treninzima koji ti omogućuju da izgledaš bolje, da se krećeš bolje i da općenito podigneš višu stepenicu svoga zdravlja u svim aspektima svog života.

VODEĆI U INDUSTRIJI TEHNOLOGIJE

Naše vježbe su vođene i organizirane pomoću visoko-tehnoloških sustava koje se nalaze u našim studijima. Serija televizora montiranih na prednjem zidu našeg studija omogućuju organizirani, stanicu po stanicu, dijagram, za svakodnevno izvođene vježbe. Uz vodstvo I motivaciju naših F45 trenera, ovaj sustav je vizualni alat za naše članove da napreduju sa jedne stanice vježbanja na sljedeću kroz cijeli trening. Integrirano sa F45TV sustavom, LionHeart ti omogućuje da točno pratiš svoje izvođenje vježbi, kontroliraš svoj puls srca, postotak svog najvećeg napora i konačnu količinu kalorija koje si sagorio kako bi dostigao svoj istinski potencijal.

RAZVIJANJE ZAJEDNICE

Naši funkcionalni I kružni treninzi u timskom okruženju je konačni faktor F45 Training dinamike. Motivacija i ohrabrenje u Grupnim Treninzima stvara pulsirajuće i uzbudljivo okruženje u kojem se ostvaruju ciljevi i pomiču granice. Zajednice koje promovoriju fitnes, dobro zdravlje i razvitak su utemeljene u F45 studijima u cijelom svijetu i izvor su naše snage prepoznatljivog kao internacionalni brend.

ZAPOČNI SVOJ PRVI TRENING. PRIDRUŽI SE F45 ZAJEDNICI

ZAPOČNI

TEAM TRAINING. LIFE CHANGING.