TEAM TRAINING. LIFE CHANGING.

F45 trening je globalna fitness zajednica, specijalizirana za inovativan grupni trening visokog intenziteta, kojim se postižu brzi i provijereni rezultati članova.

Krenite u F45 VIDEO TOUR

NAŠI TRENINZI

FUNCTIONAL HIIT

FUNKCIONALNI HIIT TRENING

F45 je posebno dizajniran kako bi omogućio funkcionalni trening cijeloga tijela, a pritom povećao razinu enrgije kroz dan, poboljšao metabolizam, snagu i izdržljivost.

TEAM TRAINING

GRUPNI TRENINZI

Timska atmosfera u F45 pomaže člnovima da naprave promjenu u svom životu koja nije samo fizički izgled, nego razvija i vaš karakter. Sve to se ostvaruje na temelju kvalitetne i motivirajuće zajednice.

45 MINUTES

45 MINUTA

F45 je jedan od vremenski najjefikasnijih treninga. Cilj je izgubiti najmanje 750 kalorija za vrijeme 45-minutnog treninga.

ŠTO JE F45?

F STOJI ZA FUNKCIONALNI TRENING, KOMBINACIJA KRUŽNOG I HIIT TRENINGA USMJERENOG I PRILAGOĐENOG SVAKODNEVNOM POKRETU. 45 JE UKUPAN BROJ MINUTA ZABAVE PROVEDENIH VJEŽBAJUĆI.

ZAPOČNITE
testimonial
testimonial
testimonial
testimonial

Vježbe će Vas svaki put “baciti s nogu”, također, moguće ih je prilagoditi od početničke razine do onih s više iskustva. F45 je za sve i svi ga vole!

Amiee
Član F45 studija

F45 je najdinamčniji, najefikasniji i najzabavniji trening koji sam ikada odradio! Osjećaj timskog rada ovdje je veoma poseban.

John
Član F45 studija

DEFINITIVNO NAJBOLJI! Vježbe su zahtjevne i uvijek odlazim s osjećajem da sam zaista puno napravila za svoje tijelo.Treneri su GENIJALNI!

Lauren
Član F45 studija

Probao sam sve vrste treninga. Niti jedan nije mjerljiv s ovime. Svakako iskoristite priliku PROBNOG perioda vježbanja, nakon samo par treninga nećete moći statI.

Evan
Član F45 studija

INOVATIVNO.

S više od 4000 vrsta vježbi i 36 različitih vrsta treninga u našoj bazi, nikada nećete ponoviti isti trening dva puta!

ZAPOČNITE
img3

MOTIVIRAJUĆE.

Motivirajuća i ohrabrujuća atmosfera u prostorijama F45 stvara dinamično i uzbudljivo okruženje gdje se zadani ciljevi dostižu i nadilaze.

ZAPOČNITE
F45-PADD0334

REZULTATI.

Kada pričamo o prehrani I tjelesnoj težini, dobra prehrana je ključna. F45 daje svim svojim članovima pristup osobnom i besplatnom planu prehrane da dostignu svoje ciljeve kroz dnevno planiranje obroka, kontroliranje obroka i na kraju grupnu potporu.

ZAPOČNITE

TEAM TRAINING. LIFE CHANGING.