PRIPREMITE SE NA TIMSKI TRENING KOJI MIJENJA ŽIVOTE?

Kreni sada LOGOUT

DOBRODOŠLI U F45

F STOJI ZA FUNKCIONALAN TRENING, KOMBINACIJA KRUŽNOG I HIIT VJEŽBANJA. 45 JE SVEUKUPNO VRIJEME PROVEDENO VJEZBAJUĆI.

GLEDAJ VIDEO

PRVI DAN TRENINGA?

F45 treninzi su koncipirani na principu ujedinjenja više mišićnih grupa tako da rade zajedno i samim time čine nas jačima i više pripremljenim za dnevne izazove u životu.

CARDIO TRENING

Ponedjeljak, Srijeda, Petak

Gurnite svoji kardiovaskularni sustav do njegovih granica kroz trening koji će vam proletiti pred očima. Čak i nakon treninga vaš će metabolizam raditi kao lud.

TRENING S OPTEREČENJEM

Utorak, Četvrtak, Nedjelja

Otpor/izdržljivost kombiniran s funkcionalnim pokretima rezultira s jakim sagorijevanjem masnog tkiva. Ovi treninzi će Vas toliko dovesti u formu da ćete izgledati kao najfinije izbrušeni dijamant!

HIBRID

Subota

Kombinacija kardio treninga i treninga s opterećenjem će vašu snagu i izdržljivost staviti na ultimativni test. Jeste li spremni za vikend?

10 MINUTA PRIJE TRENINGA

Prvi trening? Ajmo! Dođite 10 minuta prije treninga kako biste upoznali svog trenera! Upoznat ćemo Vas i provesti kroz sve što trebate znati kao i kroz prvi trening.

DEMONSTRACIJA

Poredajmo se na plavu traku gdje će Vam treneri korak po korak objasniti svaku vježbu pojedinačno. Nema mjesta iznenađenjima!

ZAGRIJAVANJE

Vrijeme je za zagrijavanje. Treneri će Vas, uz pomoć F45 TV-a pripremiti kako biste vježbe izveli što bolje i točnije.

VRIJEME JE ZA POKRET

Spremite se za 45 minuta nabrijane i motivirajuće zabave. F45 TV će Vas voditi, F45 FM će Vas pokrenuti, a naši treneri će pritom biti uz Vas na svakom koraku.

HIGH FIVES

OVO JE TIMSKI RAD. OVO MIJENJA ŽIVOT. OVO JE F45.

ZAPOČNI SVOJ PRVI TRENING I PRIDRUŽI SE F45 ZAJEDNICI.

ZAPOČNITE

TEAM TRAINING. LIFE CHANGING.